Football Manager 2016, Gidsen, Scouting, Scoutingsgidsen FM16, Thema: EK 2016

Talenten van het EK 2016

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Een groot toernooi, een nieuwe kans om te schitteren. De grote Europese sterren staan allemaal weer klaar om hun beste spel te tonen. Zullen Griezman, Özil en Hazard uitblinken in hun teams vol sterren? Of zullen Bale en Sigurdsson hun teams op sleeptouw nemen en voor een verrassing zorgen?

Naast al deze grote sterren zullen natuurlijk ook weer een heel stel talenten opstaan dit EK. Onbekende of misschien al een stuk bekender, de nieuwe generatie zal zich ook nu weer opnieuw aan gaan dienen. En dus zetten we deze generatie met deze gids nog eens extra in het zonnetje. In de downloadbare shortlist zijn alle spelers uit de EK selecties van alle landen opgenomen die bij de start van het toernooi maximaal 23 jaar oud zijn. Dit geeft ons in totaal 99 spelers: meer dan genoeg om te ontdekken en te om te volgen, zowel op het EK als in FM.

Uitgelicht: Ante Ćorić
Het middenveld van Kroatië was enorm sterk bezet met onder anderen Modric, Kovacic en Rakitic, maar ook daarachter zitten een aantal pareltjes. De grootste hiervan is misschien wel Ante Ćorić, een ouderwetse spelmaker tussen het middenveld en de spitsen in met een geweldige techniek, die in zijn eentje openingen in de defensie van de tegenstander kan creëren. Momenteel speelt hij nog in Kroatië bij Dinamo, maar dat zal zeker niet lang meer duren.

Uitgelicht: Breel Embolo
De Zwitsers hadden eindelijk een team dat hoge ogen kon gooien op een eindtoernooi. De selectie was een mooie mix tussen talent en meer ervaren spelers. Waar Shaqiri nog altijd de grote man is in de voorhoede, is er een ook een nieuwe man aan het front: Breel Embolo. Het talent, die ook de Kameroense nationaliteit heeft, werd al voor het toernooi aan allerlei grote clubs gelinkt. En niet voor niets. Hij is voor zijn leeftijd al erg compleet en heeft dan ook alles in zich om het heel ver te schoppen. Hij zal zijn kunsten komende seizoen dan ook bij Schalke mogen gaan vertonen in de Bundesliga.

Uitgelicht: Michy Batshuayi
Nu wij als Nederland er niet bij zullen zijn, zullen veel mensen met extra belangstelling de verrichtingen van België gaan volgen. En niet onterecht, want de Rode Duivels hebben misschien wel de beste selectie van alle landen op dit toernooi. Of dit ook uit zal monden in succes, valt natuurlijk maar af te wachten. Bijkomend euvel is natuurlijk dat een aantal grote talenten niet veel speeltijd zullen krijgen. Een hiervan is Michy Batshuayi. De speler van Marseille strijdt met Origi en Benteke om de plaats als tweede spits achter eerste keuze Lukaku. Lukt het met de kracht van Lukaku niet, zullen Michy Batshuayi en Origi worden gebracht voor de snelheid en wendbaarheid in de punt van de aanval. We zullen dus even moeten wachten hoeveel we van Michy te zien krijgen, maar laten we vooral hopen dat de Belgen in zijn algemeen een mooi toernooi zullen draaien.

Download
Ben je enthousiast en wil je in FM eens rustig na gaan welke opkomende sterren we dit toernooi weer kunnen bewonderen? Klik dan op de link hieronder! Deze zal je doorverwijzen naar de download van de MU Shortlists, een download waarin allerlei verschillende shortlist zijn samengevoegd. De shortlist met EK talenten is hier vanaf nu ook onderdeel van. Downloaden dus!

Posted: 1 juli 2016 om 17:19   /   by   /   comments (0)

Comments (0)

write a comment

Comment
Name E-mail Website