Football Manager 2016, MU Nieuws, Nieuws, Tactiekgidsen FM16

MU Master Tactician afgelopen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

MU logo kleinHet is voorbij, de eerste editie van MU Master Tactician heeft afgelopen weekend zijn finale gekend. Een maand geleden ongeveer begonnen we de zoektocht naar het volgende tactische genie op Managers United onder leiding van Nom de Guerre. Met achtereenvolgens opdrachten over cornersettings, countertactieken, klassieke Engelse tactieken en tactieken zonder spitsen bleven uiteindelijk deelnemers r4vje en Yves over als finalisten. In deze finale mochten beide heren een tactiek ontwerpen voor een topteam met alleen maar wereldsterren, zonder dat ze zich aan regels hoefden te houden. Na uitgebreid testen en beoordelen won de tactiek van r4vje het van de tactiek van Yves. En daarmee is r4vje dan ook direct de eerste winnaar van MU Master Tactician. Gefeliciteerd!

Nu zijn wij best tevreden met het verloop van dit toernooi, maar aangezien het de eerste editie was, staan we natuurlijk meer dan open voor suggesties voor het toernooi in de toekomst. Dus heb je het toernooi gevolgd en heb je een idee hoe we het de volgende keer nog beter kunnen doen? Reageer dan even in dit topic. En natuurlijk kun je alle opdrachten en inzendingen ook nog terugvinden in het bekende subforum.

MU Master Tactician afgelopen, 5.0 out of 5 based on 1 rating Posted: 2 februari 2016 om 21:27   /   by   /   comments (0)

Comments (0)

write a comment

Comment
Name E-mail Website