Data Update, Downloads, Football Manager 2016, MU Nieuws, Nieuws

MU Data Update Januari

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

MU logo kleinDe transfermarkt ging weer open op 1 januari 2016, en dat heb ik gemerkt. Vanaf dag één ben ik keihard bezig geweest met het bijhouden van transfers. Niet alleen in Nederland en België, maar van over de hele wereld. Zoveel mogelijk up to date houden was mijn plan. Dat is me aardig gelukt, denk ik zo. Ik zag dat ik tot nu toe (alle updates bij elkaar) zo’n 13.000 wijzigingen heb gedaan. Grotendeels transfers, maar ook een verbeterde jeugdwaardering en een uitbreiding van de Nederlandse journalisten. Met dank aan DaanAZ99 en Pa+rick. Voor het bijhouden van België bedank ik oud-updater Bingbangboem. Enkele leuke transfers die zijn toegevoegd: Jermaine Pennant naar Tampines Rovers (Singapore), Oussama Tannane naar Saint-Etienne en Emmanuel Mayuka naar Zamalek, waar oud-Ajacied Mido de nieuwe trainer is. Ook hebben Real Madrid en Atletico Madrid een transferverbod (1 juli 2016 tot 30 juni 2017) gekregen. Datzelfde geldt voor Cardiff City, maar die is minder lang (1 januari 2016 – 31 januari 2016).

Het topic met alle informatie en de download van deze MU Data Update vind je hier!

Posted: 16 januari 2016 om 20:54   /   by   /   comments (0)

Comments (0)

write a comment

Comment
Name E-mail Website