FM nieuws, Football Manager 2017, Nieuws, Road to FM 17

Football Manager 2017 aangekondigd!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Football Manager 2017 kleinHet is inmiddels midden augustus en de transfermarkt gaat zijn laatste gekke weken in. In de meeste landen zijn de competities dan ook weer begonnen en dus kan de echte voetbalgek zijn aandacht weer verleggen van de Olympische Spelen naar de prestaties van zijn favoriete voetbalclub. En midden in deze drukke tijd, een stuk eerder dan gebruikelijk is, is vandaag Football Manager 2017 aangekondigd. Niet alleen is de game aangekondigd, ook de releasedatum is al bekend. Iedereen kan het eerste weekend van november blokkeren in zijn agenda, want vrijdag 4 november zal de game te spelen zijn voor iedereen!

Ook werd meteen bekend gemaakt dat, net als vorig jaar, alleen mensen die FM via bepaalde kanalen digitaal aanschaffen, toegang krijgen tot de Beta, vanaf zo’n twee weken voor de releasedatum. En iedereen die FM vooraf aanschaft, krijgt ook FM Touch (de oude classic versie) en wat downloadbare content om nog meer uit zijn FM evaring te halen. Over nieuwe of vernieuwde features is nog niets bekend gemaakt, maar hiervan zullen we jullie op de hoogte houden zodra er iets over bekend is. Voor nu kun je in ieder geval op ons forum al jouw wensenlijstje zetten waar de makers van FM volgens jou wel eens aan mogen werken.

 

Wel hebben de mensen van Football Manager de trouwe fans willen bedanken en daarom is voor iedereen die FM 2017 via Steam aanschaft een korting tot wel 20% te krijgen. Voor iedere FM vanaf 2013 die in jouw steamaccount staat geïnstalleerd, krijg je 5% korting op FM 2017. Deze actie loopt ongeveer een maand vanaf nu, dus bedenk je snel of je hiervan gebruik wilt maken!

Posted: 17 augustus 2016 om 17:37   /   by   /   comments (0)

Comments (0)

write a comment

Comment
Name E-mail Website