FM nieuws, Football Manager 2017, Nieuws, Road to FM 17

FM17 Mobile en eerste Match Engine beelden

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Football Manager 2017 kleinHet is weer een productief dagje geweest op het hoofdkantoor van SI Games, want er kwamen vandaag twee nieuwtjes naar buiten toe ten aanzien van Football Manager 2017. Één nieuwtje gaat over de mobiele versie van ons geliefde spelletje en één over de complete versie voor op de pc. Voor iedere manager dus wat wils. Lees dan ook snel verder wat er precies te melden viel!

Het eerste nieuwtje dat we behandelen gaat over FM 2017 Mobile. De mobiele versie van Football Manager komt ook dit jaar weer terug en zal vanaf 17 november beschikbaar zijn. Er is bovendien weer gesleuteld aan het spel, waardoor een aantal nieuwe features zijn ontstaan. Ook zijn er ten opzichte van vorig jaar weer twee extra landen speelbaar geworden. Veel dus om naar uit te kijken, maar de exacte details zullen verder later pas volgen.

Over de complete versie van Football Manager 2017 op de pc was niet zo zeer in tekst iets te melden, maar meer in beelden. Op het twitterkanaal werd namelijk een bijna negen minuten durende video vrijgegeven met beelden van de Match Engine van de aankomende editie. Er wordt duidelijk bij vermeld dat het hierbij nog gaat om een Work in Progress, maar de beelden willen we jullie natuurlijk niet onthouden om deze reden. Kijk hem hieronder!

Posted: 4 oktober 2016 om 20:33   /   by   /   comments (0)

Comments (0)

write a comment

Comment
Name E-mail Website