Downloads, Downloads van de maand

Downloads van de Maand: November

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

We hebben inmiddels al een tijdje de nieuwe Football Manager kunnen spelen en de release van een nieuwe FM brengt ook altijd een stortvloed aan nieuwe downloads met zich mee. We zullen beginnen met een aantal patches die door onze leden uitgebracht. Zo kwam DaanAZ99 met een update om de jeugdwaarderingen in de game iets realistischer te maken, waardoor de instroom van regens ook realistischer over de landen zou moeten worden verdeeld. Kokkie heeft een begin gemaakt aan een aanpassing aan de Nederlandse transfervoorkeuren. Deze database zou moeten voorkomen dat selecties van Nederlandse teams al snel veranderen in vreemdelingenlegioenen. We moeten er echter nog wel bij vermelden dat deze nog in de testfase zit. Er kwamen echter nog een hoop andere databases uit. De kun je hier vinden.

Op het gebied van graphics kwam er natuurlijk weer van alles uit. Zo zijn onze vrienden van de DF11 facepacks weer druk bezig de foto’s compleet te vernieuwen voor de selecties van deze voetbaljaargang. Ook werden er een aantal logopacks en een kitpack aangeboden. Ook wil ik nog wat extra aandacht vestigen op onze kitmakers. Zij maken op request of uit eigen hobby vaak losse sets kits voor verschillende clubs. Neem er eens een kijkje en schuw ook niet een keer een paar kits aan te vragen om je eigen spelvreugde te vergroten.

Ook wil ik graag jullie aandacht nog vragen voor drie initiatieven die vanuit de staf van Managers United zijn uitgerold. Ten eerste is er natuurlijk weer een MU Data Update die ervoor zorgt dat de fouten uit de standaard database van SI worden gehaald. Deze is natuurlijk nooit honderd procent compleet, dus nodigen we iedereen ook uit om wijzigingen op het forum, in het daarvoor bestemde topic, door te geven. Het tweede jaarlijkse nummer vanuit onze kant komt in de vorm van de trainingscalculator. Gebouwd op de versie van vorig jaar is ook dit jaar er weer een excel file waarmee jij heel makkelijk kan berekenen hoe goed een trainer echt is. Het laatste waarvoor ik jullie aandacht vraag, is een gloednieuw project: MU’s Fantasieën. In dit project is het de bedoeling om elke maand opnieuw een database te bouwen gebaseerd op een fantasie. Om verschillende beslissingen te nemen en te komen tot de uiteindelijke database, is echter de input van gebruikers nodig. Kom dus langs en laat je mening achter!

Posted: 12 december 2014 om 22:08   /   by   /   comments (0)

Comments (0)

write a comment

Comment
Name E-mail Website