Downloads, Downloads van de maand, Football Manager 2016, MU Nieuws, Nieuws

Downloads van de maand: Mei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

De maand mei was voor subforum Downloads een geslaagde. Ondanks dat er maar drie downloads zijn geplaatst, is het toekomstperspectief erg goed. Vele projecten zijn bezig en zullen in de komende maanden ook hun afronding vinden. Veel leuks om naar uit te kijken dus.

Op 25 mei kwam Vilhena met een nieuwe update van zijn MU Shortlists. Deze update bevat een nieuwe lijst genaamd Grabbelaars. Zoek je een keeper die wel eens een blundertje maakt, maar ook af en toe je team op fantastische manier kan redden? Neem dan snel een kijkje bij de nieuwe update!

Diezelfde dag postte Vilhena een nieuwe skin, namelijk de FMTema Skin. Deze skin valt samen te gebruiken met de DF11 faces van DF11/necjeff en zijn mannen. Het is een donkere skin met een Instant Result Button, maar dat is nog niet alles. De FMTema Skin bevat zeven achtergrondplaatjes en heeft het Helvetica letterstype! Zeker de moeite waard om een keer te testen.

Zoals iedere maand kwam ook deze maand een nieuwe update van de DF11 faces uit. Deze update bevat voornamelijk de Braziliaanse Serie A en Serie B, maar daarnaast zul je ook nieuwe en geüpdate faces vinden van Oostenrijk, Australië en Nederland. In totaal heeft deze update 1821 nieuwe faces.

Tot slot heb ik nog een kleine oproep. Kitmakers tdogg16 en Vilhena hebben een fantasy kitpack afgerond, maar weten echter geen raad met fmXML. Ze kunnen dus geen pack maken van de gemaakte kits. Lees je dit en heb jij ervaring met fmXML? Stuur dan Vilhena een privébericht op het forum, want deze mannen zijn heel erg blij met de hulp! Alvast bedankt.

Posted: 7 juni 2016 om 21:37   /   by   /   comments (0)

Comments (0)

write a comment

Comment
Name E-mail Website