Downloads, Downloads van de maand, Football Manager 2016, MU Nieuws, Nieuws

Downloads van de maand: Maart

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

De maand maart was een zeer roerige voor de actieve mensen in het subforum Downloads. De sectie werd overspoeld met nieuwe downloads en hier plukken veel bezoekers al de vruchten van. Van kitpacks tot skins, alles is te vinden in het subforum en we proberen nog steeds elke week onze mooie collectie aan te vullen. Met elf nieuwe downloads in de maand maart kun je wel zeggen dat het een geslaagde periode was.

Kitmakers Izsco, Niejo101 en Vilhena kwamen op 1 maart met het Premier League Fantasy Kitpack. Na eerdere packs die Izsco met verschillende kitmakers in elkaar had gezet, kwam hij eind februari met het idee om in een nieuwe stijl kits te maken, namelijk de FB templates stijl. Niejo101 en Vilhena pakte hun kans en sloten zich aan bij de ervaren kitmaker, waardoor een mooi groepje werd gevormd. Na het succes van de eerste pack, kwamen er nog verschillende packs bij. Zo maakte het drietal ook het Eredivisie Fantasy Kitpack, hetPrimera Division Fantasy Kitpack en het Bundesliga Fantasy Kitpack. Tijdens het maken van eht Serie A Fantasy Kitpack diende een nieuwe kitmaker zich aan. Yanfer03 wilde zich graag aansluiten groep, maar was een onbekende voor Niejo101 en Vilhena. Izsco kende hem van een ander forum en op goed vertrouwen van de andere heren mocht yanfer03meehelpen met het maken van de packs. Na de Serie A Fantasy Kitpack kwam nog één pack uit, namelijk de MLS Fantasy Kitpack. Hierna hebben de heren een tussenstop genomen wegens tijdgebrek. Laten we hopen dat er in de toekomst nog veel kitpacks uitkomen.

Bingbangboem, DF11/necjeff, marklf en Spurs12345 zijn enkele forumleden die deel uitmaken van het groepje dat faces maakt. Deze heren hebben, net zoals de kitmakers, niet stilgezeten in maart en kwamen met een gloednieuwe update. Naast de vele geüpdate faces, bevat deze download ook twee geheel nieuwe leagues, namelijk Primera Division (Uruguay) en Süper Lig (Turkije). De heren zijn goed bezig en ik verwacht nog veel meer updates van hun kant.

Op 13 maart werden de MU Shortlists in het leven geroepen. Nadat Vilhena de talentenlijsten van bas2204 zag, begon het bij hem te kriebelen om ook enkele shortlists te maken. Na twee updates bestaat de shortlistpack nu uit negen ludieke lijsten, die je bijna nergens anders ziet. Zoek jij spelers van een rare categorie? Neem dan snel een kijkje bij de MU Shortlists!

Nadat er enkele opmerkingen werden geplaatst bij de submoderator Vilhena over het lage aantal skins dat MU aanbiedt, heeft hij meteen actie ondernomen. Op 10 maart verschenen er drie prachtige skins op het forum, namelijk de Aurum 2016 Skin, de G2 fmskin en de HelveticaLite 2016 Skin. Hier bleef het echter niet bij, want op 15 maart kwam de Alavanja 16 Alternative Skin. Inmiddels staat het totaal aantal skins nu op zes en Vilhena hoopt er de komende maanden nog veel aan toe te voegen.

Posted: 17 april 2016 om 17:57   /   by   /   comments (0)

Comments (0)

write a comment

Comment
Name E-mail Website