Downloads, Downloads van de maand, Football Manager 2016

Downloads van de maand: Juni

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
De zomer breekt aan, het EK is afgelopen en verschillende clubs zijn alweer in training voor het komende seizoen. De maand juni is een maand waarin de kaarten in het clubvoetbal geschud zijn en iedereen verder kijkt naar het volgende seizoen. Bij Football Manager is dit echter niet het geval. De nieuwe versie komt pas in oktober of november uit en dus is er nog tijd genoeg om te genieten van FM16. Vandaar dat er in juni ook weer verschillende downloads uit zijn gebracht. De eerste drie weken van deze maand verliepen erg rustig, met precies nul downloads leek het een somber begin van de zomer te lijken, maar in de laatste week van juni kwam er toch nog spektakel!

Op 27 juni kwam er namelijk een nieuwe update van de MU Shortlists. Update 1.4 bevat een lijst met de grootste talenten van het EK 2016 in Frankrijk. Zoek jij dus een talent die al lang en breed op waarde geschat is? Neem dan snel een kijkje!

Drie dagen later kwam de gebruikelijke maandelijkse update van de DF11 faces. De juni-update bevat de complete Amerikaanse MLS en de Oostenrijke Bundesliga. Daarnaast zul je ook nieuwe en geüpdate faces vinden van o.a. Brazilië, Griekenland en Singapore.

Als laatste wil ik ook nog even vermelden dat op 5 juli twee nieuwe fantasy kitpacks zijn uitgekomen. We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk zijn de Superligaen (Denenmarken) Fantasy Kitpack en de Primeira Liga (Portugal) Fantasy Kitpack te downloaden. Meer informatie vind je in het stukje over de MU Downloads van de maand juli. Veel speelplezier!

Posted: 11 juli 2016 om 23:31   /   by   /   comments (0)

Comments (0)

write a comment

Comment
Name E-mail Website