Downloads, Downloads van de maand, Football Manager 2015

Downloads van de Maand: December

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Ons geliefde spelletje is inmiddels al geruime tijd uit, en dat betekent voor sommige spelers dat ze de zin om te spelen met alle standaarden die door SI worden aangeboden wel een beetje klaar zijn. Hiervoor hebben we gelukkig de downloads om het spel op te leuken. En deze maand zijn er weer genoeg om over te berichten. Zo werd natuurlijk een paar dagen geleden de laatste MU Data Update uitgegeven, maar ook zijn we op het forum volop bezig met de nieuwe fantasie: Wonderkids United. En jouw input wordt nog altijd gewaardeerd om van deze fantasie ook weer een succes te maken, want de eerste fantasie, een samenvoeging van de Nederlandse en Belgische competitie, heeft toch zeer zeker een mooiedatabase opgeleverd.

Maar er zijn natuurlijk meer databases die worden aangeboden buiten de initiatieven die op titel van Managers United worden uitgebracht. Zo bracht DaanAZ99 weer twee prachtige databases uit: een waar de gevallen Nederlandse profclubs weer terugkeren in het betaalde voetbal en een waarin de verschillende voetbalbonden van de voormalige Sovjet Unieverder gaan in één competitie die op die manier zou moeten kunnen concurreren met de grote Europese competities.

Maar het is niet altijd nodig om de database om te vormen om het spelplezier terug te vinden, soms is een grafische aanpassing al genoeg. Zo blijft Kinmar zijn logopack uitbreiden, waardoor nog meer clubs met een mooi logo kunnen prijken. Maar Kinmar is niet de enige, ook Zorro blijft nieuwe logo’s toevoegen. Toevoegingen zijn er zoals altijd ook aan de DF11 faces, dat maar blijft groeien en de spelers van een vertrouwd gezicht voorziet. Als laatste nog wat extra aandacht voor twee zeer gewaardeerde kitmakers Steijns en Izsco, die samen kwamen met een twintigtal nieuwe templates om zelf de mooiste kits te ontwerpen. Zij brachten dit uit onder de naam SIMU Templates, en ze zijn hier te vinden.

Posted: 20 januari 2015 om 00:26   /   by   /   comments (0)

Comments (0)

write a comment

Comment
Name E-mail Website