Downloads, Downloads van de maand, Football Manager 2016, MU Nieuws, Nieuws

Downloads van de Maand: April

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Na een zeer drukke periode in maart was het in april tijd voor rust in het subforum Downloads. De kitmakers Izsco, Niejo101 en Vilhena legden het werk even neer en ook de MU Shortlists werden niet meer vernieuwd. Desondanks zijn er toch nog twee downloads geplaatst deze maand. Is het een stilte voor de storm? Laten we het hopen.

Nadat bekend werd dat kitmakers Izsco, Niejo101 en Vilhena een kleine tussenstop gingen nemen, leek de Ligue 1 Fantasy Kitpack niet afgemaakt te worden. Toch heeft Vilhena mede-kitmaker Niejo101 bereid gevonden het pack mee af te maken. Door deze actie werd het pack compleet gemaakt en kwam er een mooi einde aan een reeks fantastische kitpacks.

De mannen van de faces gingen wel door met waar ze mee bezig waren. De maandelijkse update van de DF11 faces kwam namelijk op 30 april weer uit. Deze update bevat 1650 nieuwe faces uit Frankrijk, Italië, Nederland en nog veel meer landen en hier zijn we als subforum Downloads erg blij mee.

Dames en heren, jongens en meisjes, ga alstublieft rechtop zitten en doe uw stoelriemen vast, want in mei gaat het subforum weer knallen! We verwachten in de komende maand nieuwe skins, shortlists en kitpacks beschikbaar te stellen. Stay tuned.

Posted: 9 mei 2016 om 23:38   /   by   /   comments (0)

Comments (0)

write a comment

Comment
Name E-mail Website