Downloads, Downloads van de maand, Football Manager 2015

Downloads van de Maand: April

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Nog twee wedstrijden op de Nederlandse speelkalender en de wedstrijden zitten er alweer op. Althans, in het echt. Op Football Manager kun je gelukkig door blijven spelen. Dat het een leuk spelletje is wisten we allemaal al, maar met de downloads op Managers United kun je het spelletje nog leuker maken. En na een tijd afwezigheid, wilden we jullie deze maand weer wijzen op een aantal downloads die zijn verschenen.

Als er één iemand is die deze maand niet stil heeft gezeten, is het forumlid DaanAZ99 wel. Hij speurde het internet af naar inspiratie voor een nieuwe database. Die inspiratie vond hij in Enschede. FC Twente werd eind vorig jaar door Red Bull benaderd om met het bedrijf in zee te gaan. Als de Twentenaren dit zouden doorzetten, dan zou de club Red Bull FC Twente gaan heten, gaan voetballen in de Red Bull Arena en in de shirts met de Red Bull-kleuren gaan spelen. Joop Munsterman en zijn club durfden deze knoop niet door te hakken en besloten door te gaan als FC Twente. DaanAZ99 wilde het ‘wat als?’-scenario creëren en maakte hier toch een database van. Het hele idee en de download kun je hier vinden.

Daarnaast willen we nog even de aandacht vragen voor een nieuw idee. Het is alweer een hele tijd geleden, november 2012 om precies te zijn, dat de MU Logostyle er voor het laatst was. Forumleden Izsco, Ruben, Hixxo en Steijns gingen samen aan de slag met een nieuw project. Basic logo’s met een tintje creëren en die uitbrengen onder de naam van MU. Wat een groot succes was, stopte al snel en werd nooit meer opgepakt. Alle downloadlinks zijn inmiddels verlopen en als nieuwe submoderator voelde .Nick zich verantwoordelijk voor het aanbod aan downloads in het subforum en besloot een doorstart te maken. Na het beginnen van het topic stond ervaren man Hixxo klaar en bood een helpende hand. Samen zijn zij nu bezig aan een grootschalig logopack, maar met twee man gaat het niet zo heel snel. Voel jij je geroepen om mee te helpen? PM dan naar .Nick, want alle hulp is welkom.

Achter de schermen wordt daarnaast ook keer op keer weer gewerkt aan de nieuwste fantasie van MU. MU’s Fantasieën begon als een groot succes, waarbij het erg veel downloads behaalde. Helaas zijn de laatste updates minder populair. Dat er genoeg animo voor is moge duidelijk zijn aan eerdere downloads. Daarom willen we in dit artikel de fantasieën toch nog even laten zien. Fantasie 3 en fantasie 4 zijn beide namelijk een leuk concept waar je veel speelplezier uit zou kunnen halen.

Posted: 4 mei 2015 om 22:53   /   by   /   comments (0)

Comments (0)

write a comment

Comment
Name E-mail Website